keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Pennut / The Puppies ♥

Pennut syntyivät 15.6.2017 ja kasvattaja päivittää nyt vasta pentublogin :D Meille syntyi siis 4 prinsessaa ja tietenkin SM-kisoja edeltävänä yönä... Kaikki meni hyvin, ja synnytys oli luonnollinen. Ensimmäisen ja toisen pennun välillä oli 3,5tuntia, joten siinä jo vähän huolestuttiin ja oltiinkin matkalla lääkäriin, kun pentu syntyi autoon ja mentiin takaisin kotiin. Loput kaksi tuli sitten tunnin välein. Numberin mukaan pennut ovat työnimiltään One, Two, Three ja Four :) One ja Four ovat slatemerlejä, Two on sinivalkoinen ja Three on bluemerle tan merkein.
Pennut täyttävät huomenna jo 3viikkoa. 2 viikon iässä kaikilla auksei hyvin silmät ja nyt harjoitellaan kovasti liikkumista. Kovasti leikitään ja muristaan :D Kaikilla on noussut painot todella hyvin, tasaisesti ovat kasvaneet ja Lilo tietysti niin rakastaa pentujaan ♥
Kaikille pennuille on jo valittu kodit. Luonteiden paljastuttua valitsemme, kuka menee kellekin. Viralliset nimetkin on jo keksitty :) Kuvat 1vkon ikäisistä pennuista.

15.06.2017 was born 4 beautiful girls ♥ 2 slatemerle, one blue&white and one bluemerle tricolor. They are now 3weeks,  moving and playing ♥ Birth was natural and Lilo loves her babys very much! They all have homes already! Pictures are taken, when they were 1week old.

Something Like Just Numbers "One"
Something Like Jeopardise It All "Two"
Something Like Jewelry Princess "Three"
Something Like Jump Around "Four"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti